Openingstijden

 

Gezelschapsdieren

Behandeling op de kliniek vindt plaats op afspraak. U kunt hiervoor de hele dag bellen.

Als u uw huisdier aan huis wilt laten behandelen kan dat ook. Wij raden u aan tijdig, het liefst tussen 8-9 uur contact op te nemen. Voor behandeling aan huis worden voorrijkosten  in rekening gebracht.

Landbouwhuisdieren :

Telefonisch spreekuur en afspraak maken tussen8.00 - 9.30 uur

Paarden :

Telefonisch spreekuur 8.00-9.30 uur

Als u uw paard aan huis wilt laten behandelen kunt u tussen 8.00-9.30 uur bellen om een afspraak te maken voor een visite op dezelfde dag. U kunt de hele dag bellen om een afspraak te maken voor een andere dag van de week.   

Tijdens de reguliere openstijden en daar buiten zijn wij bereikbaar voor spoedgevallen.

Het kan zijn dat voor telefonisch overleg kosten in rekening worden gebracht.

 Locatie
Routebeschrijving:

Onze kliniek is gelegen aan het Beatrixpark 4 te Winterswijk. ( Tegenover het Streekziekenhuis Koningin Beatrix) Wij zijn in het bezit van een ruime parkeerplaatst waar u uw auto gemakkelijk kunt parkeren. Ook voor mensen met een handicap of mensen in een rolstoel is onze kliniek goed bereikbaar en goed toegankelijk.

Vanuit Groenlo:

Als u Winterwijk binnen rijdt via de Groenloseweg, gaat u bij de rotonde rechtsaf, en neemt vervolgens de eerste weg rechts (richting ziekenhuis). De dierenkliniek ligt na ± 100 m aan de rechterkant.

Vanuit Aalten (via Rondweg-West):

Bij de rotonde rechtdoor. Nadat u de spoorwegovergang bent gepasseerd, neemt u de 2e afslag links, richting het ziekenhuis.
De dierenkliniek ligt na ±100 m aan de rechterkant.

Komende vanuit Kotten/Woold/Oeding:

Volg de rondweg-zuid tot aan de rotonde.
Ga rechtsaf, richting Groenlo. Nadat u de spoorwegovergang bent gepasseerd, neemt u de 2e afslag links, richting het ziekenhuis.
De dierenkliniek ligt na ±100 m aan de rechterkant.