Gezelschapsdieren

In onze kliniek wordt door een team van 3 dierenartsen en 6 paraveterinairen veel tijd en aandacht geschonken aan de medische zorg van uw huisdier.

Alle consulten en operaties vinden plaats op afspraak, waardoor wij de wachttijd voor u en uw huisdier zo klein mogelijk proberen te maken.

Naast preventieve geneeskunde, zoals jaarlijkse vaccinatie, advies over ontworming, voedingsadvies en gewichtscontroles, kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid scala van behandelingen en onderzoeken, zoals daar zijn:  bloedonderzoek, bloeddrukmeting, officiële HD&ED röntgenfoto's, echografie, begeleiding bij fokkerij ,afname DNA materiaal fokkerij

Indien uw huisdier ziek is en wij niet in de gelegenheid zijn voor hem/haar goede zorg te leveren, verwijzen wij u door naar een specialist in het land, zoals Veterinair Specialisten Centrum de Wagenrenk . Met de specialisten van de Wagenrenk hebben wij goed contact, kunnen we goed overleggen en er zo voor zorgen dat uw huisdier snel en vakkundig geholpen wordt.


Op zoek naar een goede ziektekostenverzekering voor uw huisdier?? Wij raden u aan de voorwaarden van de verschillende polissen goed met elkaar te vergelijken en een betrouwbare verzekering te nemen.

Niet meer afrekenen bij de dierenarts?  Kies dan voor  Petplan.

July 03, 2017

Vier-daagse voor een Vier-voeter

Steun dit goede doel !!
June 26, 2017

Wijziging spoeddienst gezelschapsdieren

Om de kwaliteit van onze zorg 24/7 te kunnen blijven garanderen gaan wij voor de gezelschapsdieren in de zomermaanden een dienstverband aan met Deze samenwerking geldt alleen tijdens de diensten buiten openingstijden ( op weekdagen na 18.30 uur en in de…
mei 31, 2017

Nieuw: Laserbehandeling voor uw hond, kat , konijn of paard

Diergeneeskundig Centrum Winterswijk start met laserbehandelingen voor huisdieren Vanaf…
apr 17, 2017

Maand van de parasiet

Om extra aandacht te vestigen op endo- en ectoparasieten en het belang van een goede…
Love is in the air
feb 14, 2017

Maand van de sterilisatie - castratie

Maand van de sterilisatie - castratie Het aantal katten in Nederland blijft groeien en…
feb 05, 2017

Informatieavond Gebit

Op woensdag 8 februari 2017 organiseren wij een informatie avond over het gebit van…